skip to Main Content

Helaas gaat de buurtbijeenkomst op 25 mei niet door. Door de huidige maatregelen kunnen we deze bijeenkomst alleen online organiseren. Maar we hebben voor deze bijeenkomst te weinig aanmeldingen ontvangen om deze door te kunnen laten gaan. We organiseren op 30 juni een nieuwe bijeenkomst.

We horen graag jouw idee of wens voor De Kiekmure!
Natuurlijk gaan we wel graag met je in gesprek. Wil je meedenken over de plannen voor De Kiekmure? Heb je ideeën of wensen voor het wijkcentrum? Dat horen we graag! We nodigen je daarom uit om via dit formulier contact op te nemen en dan maken we een afspraak om verder te praten. Dat kan in het wijkcentrum met een kopje koffie, online of telefonisch.

Buurtbijeenkomst 30 juni
Op woensdag 30 juni organiseren we een nieuwe buurtbijeenkomst. We hopen dat het dan mogelijk is om de bijeenkomst in De Kiekmure te organiseren. We vertellen dan graag meer over de plannen en welke reacties we al uit de buurt hebben ontvangen. Je kan komen luisteren of meepraten en zo helpen de plannen van De Kiekmure vorm te geven. ​De bijeenkomst vindt in de avond plaats. Graag tot dan! Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier.

—————————————————————————————————————————————

De Kiekmure moet nog meer een plek worden waar je je thuis voelt. Het blijft een ontmoetingscentrum voor de wijk. Maar we gaan de aankomende tijd ook onderzoeken wat er nog verbeterd kan worden en wat de wensen en ideeën van de buurt zijn. Daarnaast gaan we uitzoeken hoe we de organisaties uit de wijk op het gebied van zorg, welzijn en Positieve Gezondheid een plek kunnen geven in de Kiekmure.

Er zijn nog geen beslissingen genomen over de invulling van de activiteiten in de Kiekmure, er ligt nog niets vast. Jouw ideeën zijn belangrijk en dit is een goed moment om dat met elkaar te bespreken.

Op de hoogte blijven? Volg al het nieuws op De Kiekmure Dichterbij

Back To Top
X