Ga naar hoofdinhoud

Op woensdag 30 juni organiseren we een speciale bijeenkomst over de plannen voor De Kiekmure. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Het wijkcentrum wil nog meer een gezellige plek worden waar iedereen zich thuis voelt. Tijdens de bijeenkomst vertellen we graag welke ideeën er zijn voor De Kiekmure en welke reacties we hebben ontvangen uit de buurt. Je kan komen meepraten of luisteren en zo helpen de plannen voor De Kiekmure verder vorm te geven.

Programma
Je bent vanaf 18.30 uur welkom om binnen te lopen voor een kopje koffie of thee. Om 19.00 uur starten we met de presentatie. Na de presentatie is er tijd en ruimte om met ons in gesprek te gaan, te luisteren, je vragen te stellen of je ideeën te delen.

Aanmelden is nodig!
In verband met de maatregelen, is het nodig om je aan te melden voor de bijeenkomst. Klik hier voor het aanmeldformulier of bel met het wijkcentrum op 0341 – 43 47 49.

—————————————————————————————————————————————

De Kiekmure moet nog meer een plek worden waar je je thuis voelt. Het blijft een ontmoetingscentrum voor de wijk. Maar we gaan de aankomende tijd ook onderzoeken wat er nog verbeterd kan worden en wat de wensen en ideeën van de buurt zijn. Daarnaast gaan we uitzoeken hoe we de organisaties uit de wijk op het gebied van zorg, welzijn en Positieve Gezondheid een plek kunnen geven in de Kiekmure.

Er zijn nog geen beslissingen genomen over de invulling van de activiteiten in de Kiekmure, er ligt nog niets vast. Jouw ideeën zijn belangrijk en dit is een goed moment om dat met elkaar te bespreken.

Op de hoogte blijven? Volg al het nieuws op De Kiekmure Dichterbij

Back To Top