Ga naar hoofdinhoud

Poster Ommetje Kiekmure

De Kiekmure Dichterbij

De Kiekmure heeft plannen! We willen graag dat De Kiekmure nog meer een plek wordt waar iedereen zich thuis voelt. Het blijft natuurlijk een ontmoetingscentrum voor de wijk en we gaan door zoals je van ons gewend bent. Maar we gaan de aankomende tijd ook onderzoeken wat er nog verbeterd kan worden en wat de wensen en ideeën van de buurt zijn. Daarnaast gaan uitzoeken hoe we organisaties uit de wijk op het gebied van zorg, welzijn en Positieve Gezondheid een plek kunnen geven in De Kiekmure.

 

Wat mis jij nog in De Kiekmure?
Om De Kiekmure een gezellige plek te maken waar iedereen zich thuis voelt, willen we graag horen welke ideeën en wensen er in de wijk leven.  Welke voorzieningen mis je in de wijk? Ontbreken er nog activiteiten? Heb je nog andere ideeën om De Kiekmure dichter bij jou te brengen? We gaan graag met je in gesprek. Er zijn nog geen beslissingen genomen over de invulling van de activiteiten in De Kiekmure, er ligt nog niets vast. Jouw ideeën zijn belangrijk en dit is een goed moment om dat met elkaar te bespreken. Denk mee!

 

Ommetje Kiekmure
Op dinsdag 13 april starten we met het ‘Ommetje Kiekmure’. Tussen 17.00 en 18.30 uur kan je een kopje koffie of thee halen bij De Kiekmure en vervolgens langs alle informatieborden wandelen om alvast een indruk te krijgen van de plannen. En heb je al een idee voor De Kiekmure? We horen het graag!

Back To Top