Ga naar hoofdinhoud

Vacature Locatiemedewerkers

De Stichting Multi Functionele Centra (MFC) Harderwijk draagt zorg voor de exploitatie van MFC De Roef en MFC De Kiekmure. Op dit moment bevinden beide MFC’s zich in een omvangrijke transformatie van maatschappelijk zalenverhuur naar Centra voor Positieve Gezondheid. Binnen het concept van Positieve Gezondheid past meer dan waar dan ook dat MFC Harderwijk uitblinkt als inclusieve organisatie. Dat wil onder andere zeggen dat iedereen in staat gesteld wordt een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie. Naast een divers en inclusief medewerkersbestand bieden de MFC’s ook ruimte voor vrijwilligers, werkervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, stagiaires op diverse niveaus en mensen met een verminderde loonwaarde. MFC Harderwijk werkt hierbij samen met diverse partner-organisaties die kandidaten kunnen aanmelden en blijven coachen. Voor de MFC’s zijn wij op zoek naar meerdere:

Locatiemedewerkers

12 – 24 uur in overleg vast te stellen

Als Locatiemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor gasten. Daarmee ben je het visitekaartje van de organisatie. Van locatiemedewerkers wordt dan ook een representatieve, betrokken, flexibele en enthousiaste houding verwacht. Locatiemedewerkers verrichten zowel beheersmatige werkzaamheden als horecawerkzaamheden.  Zoals het klaarzetten van zalen, lichte schoonmaak, barwerkzaamheden, bereiden en serveren van eten en drinken, reserveringen aannemen, openen en afsluiten van de accommodatie etc.

Wij zoeken medewerkers die een uitdaging zien in het werken in een inclusieve organisatie en bij wie gastvrijheid de tweede natuur is. Wij denken daarbij aan kandidaten met een MBO- niveau aangevuld met trainingen en cursussen zoals BHV, Sociale Hygiëne of HACCP. Dan wel bereid en in staat zijn deze te behalen. Bij voorkeur ben je woonachtig in Harderwijk of directe omgeving.

Wij bieden een afwisselende uitdagende werkomgeving in een collegiaal team. Mogelijkheid tot (bij)scholing en goede arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden bij MFC Harderwijk zijn vastgelegd in een eigen bedrijfsreglement. Een fulltime functie betreft een 38-urige werkweek.
Er zijn meerdere vacatures en verschillende deeltijd aanstellingen zijn in overleg mogelijk.

Solliciteren kan door een motivatiemail met CV te sturen aan het bestuur MFC Harderwijk, t.a.v. Myriam Purperhart: myriampurperhart@mfcharderwijk.nl tel: 06 128 36 930. Wil je eerst aanvullende informatie, neem ook dan contact op met Myriam.
NB: ook binnen het vaste kernteam streven wij naar een inclusief medewerkersbestand.
Stuur je CV met motivatie uiterlijk 17 september 2021 naar: myriampurperhart@mfcharderwijk.nl Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 20 september 2021.

Back To Top