skip to Main Content

Voorgenomen fusie MFC De Roef en MFZ De Kiekmure

De Roef (Stadsweiden) en De Kiekmure (Stadsdennen) zijn van plan om per 1 juli 2021 samen verder te gaan als stichting MFC Harderwijk. De Roef en De Kiekmure behouden hun eigen naam. Belangrijke verandering van de letters MFC is dat het niet (alleen) meer zal staan voor multifunctioneel, maar maatschappelijk functionele centra. Uiteraard behouden we ook het multifunctionele karakter.

Ontmoeten, welzijn en zorg

De Kiekmure en De Roef zijn ontmoetingsplekken voor de wijk waar u voor veel verschillende activiteiten terecht kunt. Misschien bent u er al eens geweest, heeft u er koffie gedronken of meegedaan aan een activiteit. We willen graag dat De Roef en De Kiekmure nog meer een plek worden waar u zich thuis voelt, zodat we u als buurtbewoner nog meer kunnen bieden.

De Kiekmure Dichterbij

De Kiekmure blijft natuurlijk een ontmoetingscentrum voor de wijk en we gaan door zoals u van ons gewend bent. We gaan de aankomende tijd ook onderzoeken wat er nog verbeterd kan worden en wat de wensen en ideeën van de buurt zijn. Daarnaast gaan we uitzoeken hoe we organisaties uit de wijk op het gebied van zorg, welzijn en Positieve Gezondheid een plek kunnen geven in De Kiekmure.

Doe mee

Op dinsdag 13 april zijn we daarmee gestart met het ‘Ommetje Kiekmure’ voor buurtbewoners. Er ontstonden tijdens deze wandeling leuke en enthousiaste gesprekken en wij hebben al veel goede ideeën en tips ontvangen. Op 25 mei is de volgende buurtbijeenkomst, dan praten we graag verder over de ideeën. Kijk op KiekmureDichterbij.nl voor meer informatie, ook voor professionals.

Back To Top
X